Wat is Kundalini Yoga?

KUNDALINI YOGA KAN JE LEVEN VERANDEREN. DAT HEEFT HET BIJ MIJ GEDAAN. EN HET IS ME EEN EER OM DEZE SUBTIELE MAAR KRACHTIGE TECHNOLOGIE AAN ANDEREN TE KUNNEN DOORGEVEN.

De kundalini-energie in elk van ons

Kundalini is de energie van ons hoogste potentieel. Kundalini-energie is bij iedereen – tenminste latent – aanwezig. Door yogahoudingen, mantra’s en meditaties kunnen we ze wakker schudden om de waarheid in onszelf te ontdekken, om helderder zicht op ons persoonlijke levensdoel te krijgen, om een radicale shift teweeg te brengen op energetisch vlak. Om écht onszelf te worden.

Wat is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga brengt de meest krachtige yogatechnieken samen. Ze combineert namelijk asana (houding), mantra (klank), mudra (handhouding), drishti (oogfocus) en bandha (spierspanning). Deze yoga richt zich op het finetunen en sterker maken van zowel het zenuwstelsel als van alle klieren in je lichaam. Kundalini Yoga-lessen kunnen fysiek veel van je vragen. De houdingen zijn vaak uitdagend, de bewegingen repetitief. Net zoals elke andere vorm van yoga, is Kundalini Yoga holistisch. De kriya’s of yogasets focussen niet enkel op het fysieke effect, maar ook op mentale controle en spirituele kracht. Door een flow van energie in je lichaam te activeren, creëren we innerlijk een toestand waarin onze mind rustiger kan worden.

Voor wie is Kundalini Yoga?

Kundalini Yoga is yoga voor de mens van vandaag. Het is een krachtige en efficiënte techniek die snel elk aspect van je dagelijkse leven kan beïnvloeden. Kundalini Yoga is er voor iedereen met jobs of stress, families of verantwoordelijkheden, relaties en verschillende rollen in het leven. Wie is niet op zoek naar vaardigheden om met de drukte van het hier en nu om te kunnen gaan? Kundalini Yoga biedt niet alleen de technieken om de druk te weerstaan, maar ook om succes te ervaren in een wereld vol uitdagingen.

Ervaar Kundalini Yoga

Kundalini Yoga kan je het best gewoon ervaren. Je hoeft niet eerst antwoorden te vinden op rationele vragen naar het hoe en waarom. De effecten van Kundalini Yoga ondervind je het best eerst aan den lijve. Met plezier geef ik deze technologie door aan wie op zoek is naar een diepgaande yogapraktijk. Wil je het effect van Kundalini Yoga beleven? Volg een les of mail naar info@kundalinigirl.be voor meer info.