One Day Immersion: Ayurveda, Yoga & Vedic astrology

Drie thema's, één kern. Op 11 september nemen we een duik in de zalige lifestyle wisdom van Yoga, Ayurveda en Vedische astrologie. Deze zusterwetenschappen bewijzen zich al eeuwen lang als ingenieus instrument om balans en boost in je leven te brengen. Vandaag hebben we ze misschien meer dan ooit nodig om weer dichter bij onze kern en intuïtie te komen.

Wil jij meer leren over Ayurveda, jouw ware energie ontdekken, meer in verbinding staan met jouw constitutie, de natuur en de seizoenen, op verkenning gaan in de Vedische astrologie, lekker Ayurvedisch eten en drinken, en samen mediteren en ontspannen in een helend klankenbad?

Een dag lang beleven en leren we waar het in Yoga, Ayurveda en Vedische astrologie rond draait. Zonder dogma's, voorschriften of labels verkennen we deze visie op leven en gezondheid. We dragen allemaal de 3 dosha's — waarin de 5 elementen samenkomen — maar iedereen combineert ze op een unieke manier. Je komt in contact met deze kennis en krijgt inzicht in hoe die doorschijnt in je voeding, je beweging, je ademhaling, je bioritme ...

Wie we zijn?

Als collega's in de reguliere healthcare, werden Sara en Mieke al snel vriendinnen die zich ondermeer samen gingen verdiepen in yoga en Ayurveda in een Noord-Indiase ashram. Niet veel later verlieten beiden de ziekenhuiswereld om bewust te kiezen voor een holistischere aanpak van gezondheidszorg en selfcare die in verbinding staat met de natuur en onze eigen uniciteit.

Nu ontmoeten ze elkaar weer om hun passies te bundelen in een belevingsdag vol van de eeuwenoude wijsheid waarmee yoga en Ayurveda ons nu nog dagelijks verrijken.

Niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwbrief en volg de Instagram-accounts van Sara Vedic Soul en van Mieke Kundalini Girl!

Voor wie?

Voor iedereen! Kundalini Yoga wordt afgeraden als je zwanger bent of astma hebt, maar in deze immersion begeleiden we je om mee te bewegen met de herfst. Er is altijd een manier die past bij jou unieke zelf.

Wil jij erbij zijn?

Is het tijd voor een investering in jezelf op het moment dat de seizoenen wisselen? Dan ben je welkom op 11 september in de zenruimte van L'eautus. Zo kunnen we de zalige effecten van yoga en de Ayurvedische en yogische lifestyle verder doen uitdeinen. Laten we connecteren en samen intunen in de wereld van Yoga, Ayurveda en Vedische astrologie.

Inklapbare content

Programma

9u00—9u30 / open doors & welkom

9u30—10u30 / yoga kriya met ontspanning

10u30—10u45 / kundalinimeditatie blessings from past lives

10u45—11u00 / break met infusies en bites

11u00—13u00 / Ayurvedic self care: food & individual life style remedies

13u00—14u00 / lunch

14u00—16u00 / Demystifying Vedic astrology en Ayur-vedic astrology

16u00—16u15 / break met moon milk

16u15—17u30 / workshop marmapunten en -massage

17u30—18u00 / deep healing gongmeditatie

Datum & locatie

Wanneer? 11 september 2022

Waar? L’eautus, Loppemsestraat 50, 8210 Zedelgem (Meer info over deze prachtige locatie vind je hier.)

Over Sara & Mieke

Sara Costa's passie voor India en voor de voorouderlijke Vedische kennis leidde haar leven naar spiritualiteit, door het beoefenen van yoga en de studie van Vedische astrologie (Jyotish) en Ayurveda. Sara is een Vedische astroloog die vedische counseling en ayurvedische astrologie integreert in haar praktijk. Ze heeft een dieper begrip van het leven gekregen en een effectieve manier ontwikkeld om mensen te helpen door Vedische astrologie te gebruiken en door haar persoonlijke en professionele ervaringen te integreren.

Mieke Dumon volgde haar eerste yogales als tiener en voelde toen al een sterke connectie met de yogische filosofie en levenswijze. Ze doet aan Kundalini Yoga sinds 2016, toen ze plots overweldigd werd door de fascinerende effecten ervan. Uiteindelijk werd ze gecertificeerd teacher om anderen de mogelijkheid bieden ook die fantastische, helende en verruimende ervaring van kundalini-energie te beleven.

Jouw investering

Early bird prijs tot en met 30 juni 2022: € 168

Full price vanaf 1 juli 2022: € 195

Inclusief

— alle workshops

— Ayurvedische lunch

— gong bath bij de meditatie en de ontspanning

— e-book met inleiding in de Ayurveda