Collectively we can pull the weight. We have a collective strength in us, hand in hand, in friendship, in the love, and in the affection. Do not keep things to yourself and say, ‘I cannot.’ There is nothing you cannot do.

Yogi Bhajan

Spirit of sanghat

Cruciaal in de wereld van Kundalini Yoga is de ervaring van sanghat. Sommige dingen kan je niet alleen. Sommige dingen betekenen meer als ze samen worden beleefd. Daarin ligt de rol van sanghat: authentieke connectie en het gevoel van samen zijn. Yogi’s die samenkomen in sanghat putten vaak een diepere kracht uit het samen mediteren, chanten, ademen, zijn.

De sanghat van Kundalini Girl brengt mensen samen die op hun eigen liefdevolle, creatieve en dienstbare manier uiting geven aan de yogische manier van leven. Kundalini yogi’s die het effect van hun praktijk vertalen in hun dagelijkse leven. Mensen met een spirituele praktijk die van helen en helpen hun missie hebben gemaakt. Specialisten in de Ayurveda die met toepassingen van de Indiase geneeskunde de perfecte aanvulling bieden van de yogic lifestyle. En zoveel meer verschillende mensen met verhalen ...

Zo kunnen we de zalige effecten van yoga en de yogische lifestyle verder doen uitdeinen. Welkom. Connecteer en tune in bij deze online sanghat.

Sat nam,
Kundalini Girl

Ervaar meer

Lees mijn blog of bezoek de shop!

Schrijf je in op Kundalini Girl's nieuwsbrief!

Conscious collabs

website door geselle.be | login