Kundalini Yoga op zaterdag

Kundalini Yoga op zaterdag

Kundalini Yoga is een dynamische en intense vorm van yoga die zijn kracht put uit het gebruik van alle technieken uit de yogatraditie. In elke les ervaar je dit holistische karakter door middel van bewegingen (kriya) en houdingen (asana), maar ook ademwerk (pranayama), mantra, meditatie en ontspanning. Body awareness en bewustwording van mentale barrières zijn belangrijke onderdelen van het leerproces.
Kundalini Yoga verbetert je fysieke en mentale gezondheid, kan soms pittig zijn, maar is telkens ook diep ontspannend. Kundalini yoga is voor iedereen die op zoek is naar meer balans en veerkracht, in plaats van ballast en stress.

Praktische info
Beleef Kundalini Yoga live en online vanuit je eigen plek. Na je inschrijving (online aan te kopen op onze webshop) krijg je een link en een wachtwoord toegezonden via e-mail, zodat je de live les kan meevolgen via Zoom (Windows & Mac , Android of Apple).

Wanneer? elke zaterdagochtend van 9u tot 10u30

Waar? op je eigen mat, in je comfortzone, via Zoom

Investering? 15 euro per les

Wat heb je nodig? de Zoom-app  (Windows & Mac , Android of Apple), een laptop of ander scherm, een yogamat, evt. een flesje water, een dekentje

Info

Startdatum zaterdag 05-12-2020 09:00
Einddatum zaterdag 05-12-2020 10:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 0
Prijs per persoon €15.00

Schrijf je in op Kundalini Girl's nieuwsbrief!

Conscious collabs

website door geselle.be | login